Üvegszilánk elleni védelem

- Védelem üvegszilánk ellen -

Az üvegtörés és a törés során keletkező szilánkok mindenki számára ismerős veszélyt rejtenek magukban. Az üvegszilánkok elleni védekezés hatékony eszköze a cégünk által forgalmazott biztonsági fóliák mindegyike.

2007 óta - amikoris módosították a 3/2002 SZCSM-EüM (a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről szóló együttes rendelet) 11 § 4. bekezdését és kimondták, hogy az ajtókat, ablakokat törés elleni védelemmel kell ellátni, annak érdekében, hogy a munkavállaló illetve az ott közlekedők megsérülésének kockázata csökkenjen - már jogszabály is előírja a védekezés szükségességét.

(forrás:http://erg.bme.hu/oktatas/tleir/ErgRendelet/3-2002SzCsM-EuMrendelet.pdf)


A jogszabály alapján minden olyan nyílászárót szilánkmentesíteni kell, amelyben üvegfelület került beépítésre, függetlenül annak nagyságától.

A cégünk által alkalmazott biztonsági fóliák a fenti szabványoknak, előírásoknak és rendeleteknek maximálisan megfelelnek. Anyagaink megbízható minősége és minősítése mellett az elvégzett munkáról a MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) által elfogadott műbizonylatot állítunk ki a számla mellékleteként.

Szeretteink, munkatársaink és magunk szilánksérülések elleni védelme nemcsak jogszabály által előírt tétel, hanem lelkiismereti kérdés is!

Elsődleges fontosságú az otthonok, óvodák, iskolák, bölcsődék, nyugdíjas otthonok, posták, bankok, repülőterek, kórházak védelme, de kiemelt helyen szerepelnek a polgármesteri hivatalok, okmányirodák, nagykövetségek, rendőrségek, tűzoltóságok, honvédségi épületek, bírósági épületek, különböző hivatalok és irodák, színházak, mozik, könyvtárak hasonló biztonságossá tétele is!

Főoldalra: üvegfólia kezdés...Tel.: 06-30/312-8777 Hívjon minket!